Hibernal - Reserve

Víno zrálo 14 měsíců v dubových sudech. Vůni sušených meruněk a vanilky doprovází plná a harmonická chuť. Vhodné k archivaci. Víno má zelenožlutou barvu, vůně je intenzivní, příjemně ovocitá, chuť plná, velmi extraktivní.

Výběr z hroznů 2019 - Suché
Obsah cukru: 0,7 g/l
Kyseliny: 5,2 g/l

Alkohol: 13,5%

290 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Hibernal - Reserve
Garance doručení
Vína z Moravy a Čech
od malých vinařů
Zaslání do druhého dne
Zaslání do druhého dne
na jakékoliv místo v ČR
Garance spokojeného nákupu
Garance spokojeného nákupu
děj se co děj

Detailní popis produktu

Vinařství Hradil

Naše rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.

Katastr obce má rozlohu 2 560 ha, z této plochy je révou vinnou osázeno necelých 500 ha. Tato plocha je rozdělena do 10 viničních tratí.

Od roku 2002 se specializujeme na výrobu přívlastkových a speciálních vín z hroznů pocházejí z vinic starých 8 - 25 let.

Klademe důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž nám dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.

https://www.vinohradil.cz/

Doplňkové parametry

Kategorie: Suchá vína
Hmotnost: 6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vinařství Hradil

Naše rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.

Katastr obce má rozlohu 2 560 ha, z této plochy je révou vinnou osázeno necelých 500 ha. Tato plocha je rozdělena do 10 viničních tratí.

Od roku 2002 se specializujeme na výrobu přívlastkových a speciálních vín z hroznů pocházejí z vinic starých 8 – 25 let.

Klademe důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž nám dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.