Rubinet 2024

Spojení rukou v kombinaci s unikátní metodou zpracování hroznů, nám ve vzájemném vztahu odhaluje výjimečné víno. Zaujme svým nezaměnitelným aroma čokolády, vanilky, višní, karamelu a lehkým nádechem čerstvě pražené kávy. Víno se hodí k běžnému pití, ale hlavně k čokoládovým dezertům.

Moravské zemské víno 2024 - Polosladké
Obsah cukru: 14,6 g/l
Kyseliny: 5,3 g/l

Alkohol: 12%

220 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Rubinet 2024
Hradil RUB
Akce Výprodej
Garance doručení
Vína z Moravy a Čech
od malých vinařů
Zaslání do druhého dne
Zaslání do druhého dne
na jakékoliv místo v ČR
Garance spokojeného nákupu
Garance spokojeného nákupu
děj se co děj

Detailní popis produktu

Vinařství Hradil

Naše rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.

Katastr obce má rozlohu 2 560 ha, z této plochy je révou vinnou osázeno necelých 500 ha. Tato plocha je rozdělena do 10 viničních tratí.

Od roku 2002 se specializujeme na výrobu přívlastkových a speciálních vín z hroznů pocházejí z vinic starých 8 - 25 let.

Klademe důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž nám dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.

https://www.vinohradil.cz/

Doplňkové parametry

Kategorie: Červená vína
Hmotnost: 6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vinařství Hradil

Naše rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.

Katastr obce má rozlohu 2 560 ha, z této plochy je révou vinnou osázeno necelých 500 ha. Tato plocha je rozdělena do 10 viničních tratí.

Od roku 2002 se specializujeme na výrobu přívlastkových a speciálních vín z hroznů pocházejí z vinic starých 8 – 25 let.

Klademe důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž nám dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.