Zwigeltrebe 2019
Vína z odrůdy Zweigeltrebe bývá tmavě granátové barvy s ovocně kořenitým aroma, mnohdy připomínající třešně, višně či švestky. Překvapí ovocně kořenitou vůní a hebkou, sametovou chutí. Vína jsou vhodná k jemně kořeněnému masu, bažantu, biftekům a k dražším tvrdým sýrům.
Výběr z hroznů 2019 - Suché
Obsah cukru: 3,3 g/l
Kyseliny: 6 g/l
Alkohol: 12%
Detailní popis produktu
Vinařství Šlichta
Vína vyrábíme pouze z hroznů pěstovaných na vlastních vinicích, kde důsledně kontrolujeme růst, průběh dozrávání a jejich výslednou kvalitu.
Společně s využitím moderních technologií a dlouholetými zkušenostmi vyrábíme vína, která se každoročně umísťují na místních i mezinárodních výstavách.
Moderní technologie výroby vín
Vysokou kvalitu našich vín dosahujeme pomocí bohatých zkušeností a moderních technologií.
Například sklizeň pomocí vlastního kombajnu na hrozny umožňuje rychlé zpracování hroznů bez snížení jejich kvality vlivem oxidace nebo pneumatický lis snižuje na minimum mechanické zatížení lisovaných hroznů, což vede k nižšímu množství kalů a vyšším výnosům šťávy nejvyšší kvality.
Odkalení a řízené kvašení moštů, průběžné školení a následné lahvování pomocí mobilní lahvovací služby s mikrobiální stabilitou naplněného vína se 100% sterilitou, předpokládá vysokou kvalitu vyráběných vín.
Každý následující ročník se s novými zkušenostmi a technologiemi snažíme dosáhnout výroby nezapomenutelných vín.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Červená vína |
---|---|
Hmotnost: | 6 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vinařství Šlichta
Vína vyrábíme pouze z hroznů pěstovaných na vlastních vinicích, kde důsledně kontrolujeme růst, průběh dozrávání a jejich výslednou kvalitu.
Společně s využitím moderních technologií a dlouholetými zkušenostmi vyrábíme vína, která se každoročně umísťují na místních i mezinárodních výstavách.
Moderní technologie výroby vín
Vysokou kvalitu našich vín dosahujeme pomocí bohatých zkušeností a moderních technologií.
Například sklizeň pomocí vlastního kombajnu na hrozny umožňuje rychlé zpracování hroznů bez snížení jejich kvality vlivem oxidace nebo pneumatický lis snižuje na minimum mechanické zatížení lisovaných hroznů, což vede k nižšímu množství kalů a vyšším výnosům šťávy nejvyšší kvality.
Odkalení a řízené kvašení moštů, průběžné školení a následné lahvování pomocí mobilní lahvovací služby s mikrobiální stabilitou naplněného vína se 100% sterilitou, předpokládá vysokou kvalitu vyráběných vín.
Každý následující ročník se s novými zkušenostmi a technologiemi snažíme dosáhnout výroby nezapomenutelných vín.